16 Ekim 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriMirage Rezidans Güneşli'de 48 ay 0 faizle!

Mirage Rezidans Güneşli’de 48 ay 0 faizle!

300 milyon lira yatırım bedeline sahip yükselen Mirage Rezidans projesi İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'a bağlı Güneşli'de hayata geçiriliyor. Mirage Rezidans projesi Sur Yapı imzası ile inşa ediliyor. 

Mirage Rezidans projesi büyüklükleri 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.

17 katlı 3 blok halinde inşa edilen Mirage Rezidans projesi toplam 342 adet konuttan meydana geliyor. Mirage Rezidans ödeme koşulları kapsamında yüzde 25'i peşinat, yüzde 25'i teslimde kalan tutar ise 48 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor. 

Mirage Rezidans fiyatlar!
1+1 daireler 463 bin TL
2+1 daireler 563 bin TL,
3+1 daireler ise 954 bin TL’den başlıyor. 

Atatürk Havalimanı'na yakınlığıyla dikkat çeken Mirage Rezidans yeni yapılacak Ataköy – İkitelli raylı toplu taşıma sisteminin Evren Güneşli – Mimar Sinan istasyonlarına komşu konumda ve metrobüs gibi toplu ulaşım ağlarının da yakınında inşa ediliyor.

Mirage Rezidans sosyal olanakları arasında yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık hava fitness alanları, yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, 3 pota basketbol alanı, kafeteryaları, sosyal tesisleri ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI