17 Ekim 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriSimart City Ümraniye'de yüzde 1 KDV avantajı!

Simart City Ümraniye’de yüzde 1 KDV avantajı!

TEM, Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar’a, köprülere ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na, okul, hastane ve alışveriş merkezlerine yakın mesafede konumlanan Simart City projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de yer alıyor.

Siyapı ve Şua İnşaat imzası ile inşa edilen Simart City projesi 16 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.

Türkiye'nin ve dünyanın en önemli projelerinden olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanı başında yükselen Simart City projesi toplam 186 adet konuttan meydana geliyor. Projede KDV oranı ise yüzde 1 olarak belirlendi.

Simart City projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Teslimlerin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülen Simart City projesinde daire fiyatları 400 bin liradan başlayarak yükseliyor.

Simart City projesinde 1 oda 1 salon daireler 57 metrekare ile 73 metrekare arasında, 2 oda 1 salon daireler 105 metrekare ile 107 metrekare arasında, 3 oda 1 salon daireler ise 157 metrekare alanlarla tasarlandı.

Simart City projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odasu, yoga ve plates alanı, kreş, kafeterya, toplantı ve seminer salonu, çocuk oyun alanı, bilardo, tenis, aktivite ve hobi alanları bulunuyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI