20 Eylül 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriTaksim Petek’te 50 ay 0 faizle…

Taksim Petek’te 50 ay 0 faizle…

Yeni projesi Taksim Petek için bal peteğinden ilham alan DAP Yapı, projeyi 3 bin metrekare arsa üzerine kuruyor. TEK BLOKTA 9 kat bulunan projede dairelerin yanı sıra ofis ve mağazalar da yer alıyor.

Taksim Petek fiyat ve ödeme planı

Adı gibi tatlı bir kazancın sağlanağı Taksim Petek projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 500 dolar olarak açıklandı. Söz konusu projeye yatırım yapacaklar, yüzde 10’u peşin verip geri kalan tutarı 50 ay 0 faizle ödeyebiliyor.

Taksim Petek daire seçenekleri

112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağazadan meydana gelen Taksim Petek’te 1+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Dairelerin alanları 105 metrekare ile 338 metrekare arasında değişiyor.
 
Taksim Petek nerede?

Rezidans, dükkan ve ofisten meydana gelen karma proje Taksim Petek, Elysium Residence Taksim'in hemen yanında konumlandırılıyor. Satışların tüm hızıyla devam ettiği Taksim Petek Residence, Taksim Meydanı'na yürüme mesafesinde olup çevresinde, Show TV ve Habertürk gibi medya merkezleri yer alıyor.
 
Taksim Petek teslim tarihi

Ofis alanlarının 90 metrekare ile 142 metrekare, mağaza alanlarının ise 157 metrekare ile 300 metrekare arasında değiştiği projede teslimlerin 6 ay sonra gerçekleşmesi hedefleniyor.

Taksim Petek görselleri;


 
Taksim Petek iletişim bilgileri

Adres: Elmadağ Caddesi Taksim/İstanbul

Telefon: 444 9 327

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Ayşe Özlem KURUCA/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI