17 Eylül 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerNEF’ten Chicago’ya çok ses getirecek bir proje geliyor!

NEF’ten Chicago’ya çok ses getirecek bir proje geliyor!

Sürdürülebilir Şehirler ve Binalar” başlığı altında bu yıl 3. kez gerçekleştirilen ‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi' İstanbul'da düzenlendi. Kongre sonrasında Erden Timur, Emlakdream.com mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

 “Yabancılara şehir merkezinden uzak projelerde ev satılıyor”

Timur açıklamalarında “Son 5 yıl içerisinde yaptığımız projelerin 24’ünü şehir merkezinde gerçekleştirdik. Bu da yabancıların ilgisini çekiyor. Çünkü özellikle yabancılara sunulan konut projeleri şehirden uzak. Yabancı yatırımcıların konut alma sebebi hem yatırım hem yaşamak için. Yatırım için en değerli lokasyonlar metronun ulaşımın olduğu lokasyonlarken yaşamak için en değerli yerler buralar.” dedi ve daha çok yerli yatırımcıların projelerinden yararlandığını ifade eden Timur, bundan sonra lansmanını yabancılara da yapacakları şehrin merkezinde bir proje inşa edeceklerini belirtti.

RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

NEF’in yeni projeleri yolda…

İstanbul Avrupa yakasında 2 tane proje geliştireceklerini söyleyen Timur, “Toplam 600 milyon dolar büyüklüğünde projeler yapıyor olacağız. Biri Bahçelievler’de diğeri de Zeytinburnu’nda olacak. Bunun dışında Bodrum’da 2 projeye imza atacağız. Yurtdışında da Chicago’da önemli bir proje geliştireceğiz." dedi.

Ayşe Özlem KURUCA/Emlakdream.com
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI