1 Ekim 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriLife City Suites beş yıldızlı otel konforunda yaşam

Life City Suites beş yıldızlı otel konforunda yaşam

İstanbul'un günden güne gelişen bölgesi olan Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Life City Suites konsept olarak beş yıldızlı bir otel çizgisinde hayata geçirildi.

yaşam standartlarında güven kalite ve konfor isteyen yatırımcıların tercihi olan proje 1+1, 2+1 ve 3+1 tipi dairelerden meydana geliyor.

Life City Suites projesinde 1+1'ler 225 bin TL'den , 2+1'ler 298 bin TL'den , 3+1'ler ise 410 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıla sunuluyor.

16 ayrı tip toplamında 169 özel süiti bulunan Life City projesinde 1+1daireler 73 metrekareden , 2+1 daireler 100 metrekareden , 3+1 daireler ise 150 metrekareden hayata geçiriliyor.

5 yıldızlı otel hizmeti

Doyumsuz deniz manzarasına sahip süit ve terastan oluşan proje lobi salonlarında resepsiyon hizmeti sunuyor. Yüksek donatılara sahip olan proje yeşile ayrılan alanları ilede ruhunuza hitab ediyor. Tüm alanlarda sınırsız Wi-Fi hizmeti, Cafe – dinlenme / sohbet ve toplantı alanları, çocukların güvenle oynayabileceği trafik olmayan çocuk oyun alanları, terasta yürüme parkuru, yazlık sinema, açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, Sauna, SPA, Fitness, Squash Salonu gibi bir çok sosyal donatısı bulunan proje 5 yıldızlı bir otelden beklenen tüm hizmeti size sunuyor.

Life City Suites İletişim bilgileri

Web : www.lifecitysuites.com

Tel : 0212 856 02 06 – 07

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI