30 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriSultanbeyli'ye Sinpaş eli değdi

Sultanbeyli’ye Sinpaş eli değdi

 

Sultanbeyli'de 52 bin metrekare arsa üzerinde gerçekleştirilen Liva İstanbul,içerisinde yer alan 5 bin metrekarelik biyolojik göleti ve farklı konseptlerle tasarlanan adalarıyla dikkat çekmeyi başarıyor.Ayrıca proje bünyesinde yer verilen ve birçok seminere ev sahipliği yapması planlanan Liva Hobi Akademi de projede öne çıkan bir diğer unsur olarak beliriyor. 

İnşasını Sinpaş Yapı'nın üstlendiği Liva İstanbul, Sultanbeyli'de gerçekleştiriliyor.Toplam 17 bin 600 metrekaresinin yeşil alana ayrıldığı proje, peyzajında kullanılan bit­ki örtüsü ile farklı türde birçok çiçek ve ağa­cın yetişmesine olanak tanıyor. Yaklaşık 40 adet bitki ve 30'dan fazla ağaç türü kullanılacak olan projede, farklı türlerde bambulardan, su bit­kilerine kadar pek çok bitki yer alıyor. Ayrı­ca biyolojik gölete de yer verilen projeyi diğer projelerden ayıran bir diğer unsur ise adalar konsepti. 10 adanın tasarlandığı projede ada­lardan bazıları ise; Şelale Adası, Ada Panora­ma ve Aktivite Adası olarak adlandırılıyor.

2 ETAPTA 718 KONUT YAPIYOR

Toplam 52 bin metrekare alan üzerinde ya­pılandırılan projede 718 konuta yer veriliyor. Ayrıca proje bünyesinde yer alan 7 ticari alan­la yatırım imkânı da sunuluyor. 2 etap olarak tasarlanan projenin İlk etabında 50 ile 200 met­rekare arasında değişen 349 konuta yer veri­lirken, daire büyüklükleri 116 ile 200 metre­kare arasında olan 2. etap ise 404 konuttan olu­şuyor. 9 farklı dubleks daireye de yer verilen projede, 5 metreye kadar uzanan loft dairele­rin yanı sıra 100 metrelik özel bahçesi olan konular da bulunuyor. Boğaziçi Koprüsü'ne 19 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 10 km mesafede konumlanan proje, TEM'e direkt bağlantısı sayesinde ulaşım rahatlığı sunuyor. 

ÖZGÜR ŞEFTEN SEMİNERLER

Çocuklu ailelerin de düşünüldüğü proje­de, çocuklar için özel sosyal alanlar oluştu­ruluyor. Bu kapsamda gerçekleştirilecek olan Liva Hobi Akademi'de yer alacak resim, ya­bancı dil ve spor eğitimlerinin dışında ebe­veynlere özel Özgür Şefle birlikte mutfak sa­natı seminerleri de verilecek. Sosyal donatı­ları arasında yüzme havuzları, vitamin bar, sauna, fitness center hamamı, spa, squash ala­nı ve tenis kortu dışında afenatif bir otur­ma alanı sunan kış bahçeleri de bulunuyor.

YEŞİLE VE SUYA ÖNEM VERDİK

Projeye başlamadan önce ayrıntılı bir ön çalışma yaptıklarını belirten Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, "Potansiyel müşteri tabanımızın isteklerini ve beklentilerini etüt ederek projenin detaylarını tespit ettik dedi. Projede özellikle yeşile ve suya geniş alan ayırdıklarının altını çizen Çelik, projede hayata geçirilen akademiye de değinerek, "Liva Hobi Akademisi ile bir ilki hayata geçiyoruz. Akademinin projenin bulunduğu bölgeyi geliştireceğine ve değer katacağına inanıyoruz" diyerek görüşlerini aktardı. Projeyi 2011'in sonunda satışa çıkardıklarını belirten Çelik, projenin tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılandığım ifade ederek, etabın yüzde 70'inin satıldığını, ikinci etabın ise yakın zamanda satışa çıkacağını duyurdu.

Sinpaş Liva İstanbul İletişim

Tel: 444 1 974

www.sinpasliva.com.tr 

 

 

 

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI