30 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut Projeleri2. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 28 Mart'ta İstanbul'da!

2. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 28 Mart’ta İstanbul’da!

 

MANAGEMENT PLUS Danışmanlık Eğitim tarafından düzenlenen “II. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi”  28 Mart Perşembe günü Dedeman İstanbul’da yapılıyor. 
 
Gayrimenkul ve inşaat sektöründen çok sayıda önemli, konuşmacı ve konuğun yer alacağı zirvenin bu yıl ki ana teması Gayrimenkul ve İnşaat sektöründe kurumsal gelişim ve sürdürebilirliğin kentsel dönüşüm ve projelere etkileri olacak. Ayrıca zirvede her yönüyle 2013 yılında gayrimenkul ve İnşaat sektörünü etkileyen ve etkileyebilecek gelişmeler tartışılarak, sektörün sorunlarına çözüm önerileri getirilecek.
 
Platin sponsorluğunu TEKNİK YAPI HOLDİNG ve ERKANLI GROUP un üstlendiği zirvenin ana sponsorları ise AVRUPA KONUTLARI VE PAKPEN. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen dernekleri de ayrıca zirveye (İMKON-GYODER-İNDER-İMSAD-ULI) destek vermekte. YEŞİL GYO, TSKB GAYRİMENKUL DEĞERLEME, AKSOY İNŞAAT, EGE GAYRİMENKUL YATIRIM VE GAYRİMENKUL HUKUKU ENSTİTÜSÜ ise zirvenin destek sponsorları. Basın sponsorluğunu HÜRRİYET’ in yaptığı zirvede medya sponsorluğunu STAR MEDYA GRUBU (STAR GAZETESİ VE 24 TV) üstlenmiş durumda. Sektörel bilgi sponsorluğunu REIDIN.com un yaptığı zirvede, sektörel dergi sponsorluğunu GAYRİMENKUL TÜRKİYE, sektörel iletişim sponsoru ise EMLAKDREAM.com, oldular.
 
Açılış konuşmalarıyla saat 09.30 başlayacak “II. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” nde Gayrimenkul ve İnşaat sektörünü ve ülkemiz ekonomisini son derece yakından ilgilendiren 3 ana ve 2 özel oturum yapılacak. 
 
1. ana oturumda; “Gayrimenkulde Kurumsal Gelişim ve Sürdürebilirlik” başlığı altında sektörü kurumsal alt yapının ve bu alt yapıyı sürdürebilmenin önemi tartışılacak. 
1. özel oturumda “Değişen Medya Düzeninde Geleneksel Gazeteciliğin Sürdürülebilirliği” konusu paylaşılacak.  
2. özel oturumda ise ; “Yabancıların Taşınmaz Edinimi ve Edinilmiş Taşınmazların Hukuksal Güvencesi”
2. ana oturumun konu başlığı ise “Gayrimenkul Sektöründe Farklılık Yaratmanın Önemi”. 
Öğle yemeğinden sonra gerçekleşecek 3. ana oturumun konu başlığı ise; “Gelecek de Gayrimenkul Sektörünü Bekleyen Fırsatlar”. 
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI