30 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerThe Marmara Otelleri'nden küresel ısınmaya karşı destek

The Marmara Otelleri’nden küresel ısınmaya karşı destek

The Marmara Otelleri, WWF-Türkiye tarafından yürütülen Dünya Saati projesi kapsamında, 23 Mart Cumartesi günü, 20.30- 21.30 saatleri arasında ışıklarını kapatıyor. Küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek için düzenlenen projede The Marmara Otelleri, çevreci kimliği ile yerini alıyor.

 The Marmara Otelleri, WWF- Türkiye’nin “Sensiz Olmaz” diyerek duyurduğu Dünya Saati projesinde bu yıl üçüncü kez yerini alıyor. Proje kapsamında The Marmara Otelleri’nin beş işletmesinde 23 Mart Cumartesi günü tüm ışıklar, 20.30- 21.30 arasına bir saatliğine kapanacak. Oteller, her yıl milyonlarca kişinin katılımı ile geçrekleştirilen projede, tüm dünya ile birlikte kararacak.

Dünyanın geleceği için bir değişim çağrısı taşıyan Dünya Saati projesinde bir kez daha yer almaktan mutluluk duyduklarını belirten The Marmara yetkilileri konuyla ilgili şunları söyledi:

“WWF- Türkiye’nin tüm dünya ile birlikte ülkemizde eş zamanlı olarak düzenlediği Dünya Saati projesini öncelikle, çevre sorunlarına karşı değişimi hep birlikte başarabileceğimiz mesajını taşıdığı için önemli buluyoruz. Bu nedenle doğaya ve sürdürülebilirliğe duyarlı, çevreci bir kuruluş olarak üç yıldır bu projenin bir parçasıyız. Bir kez daha beş otelimizde bir saatliğine ışıklarımızı kapacak, milyonlarca insanla birlikte küresel iklim değişikliğine dikkat çekeceğiz. Bu, bizim için büyük bir heyecan.”

Dünya Saati hakkında

Dünya Saati projesi 2007 yılında Avustralya’da binlerce kurum ve milyonlarca insanın küresel ısınmaya karşı bir mesaj veme amacıyla sembolik olarak bir saatliğine ışıklarını kapatması ile başladı. Proje 2008 yılından bu yana Türkiye’de, WWF- Türkiye tarafından yürütülüyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI