16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerGayrimenkulde dev buluşma 10 Nisan’da Haliç’te başlıyor

Gayrimenkulde dev buluşma 10 Nisan’da Haliç’te başlıyor

Arkitera Mimarlık Merkezi'nin "Kentsel Kalite için Diyalog" ana teması ile 10-11 Nisan 2013 tarihlerinde düzenleyeceği arkiparc 2013 Gayrimenkul sektörünü mercek altına alacak.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek etkinlikte Gayrimenkul sektörü ve kamu arasında bilgi paylaşımını sağlanması amaçlanıyor. Bu yıl "Cumhuriyetin 100'üncü Yılına 10 Kala Gayrimenkul" teması ile gerçekleşecek etkinliğin özel konuşmacıları arasında Avrupai ve Bölgesel Ağlar Direktörü ve Avrupa Birliği Ruhr Bölge Birliği (RVR) Temsilcisi Michael Schwarze-Rodrian ve Sheraton Istanbul Maslak İcra Kurulu Başkanı Dr. Cem Kınay bulunuyor.

Milliyet Gazetesi'nin de sponsorları arasında yer aldığı Arkiprac'13'te Four Seasons Bosphorus, Four Seasons Sultanahmet otellerinin yanı sıra OnaltıDokuz İstanbul ve Academia Apartments gibi önemli Konut projelerinin yatırımcısı olan Astay Gayrimenkul de Platin sponsorluğunu üstleniyor.

Sosyal Medya’da iddialı

Etkinlik sırasında ve öncesinde arkiparc'ın sosyal medya hesapları üzerinden gelişmeler takip edebilecek, yorum yapabilecek, sorular sorulabilecek. Sosyal medya platformlarında her gün artan takipçileriyle Türkiye'nin en çok izlenen gayrimenkul etkinliği olan ArkiPARC 2013 hakkındaki tüm yorumlara #arkiparc etiketi ile ulaşılabiliyor.

Arkiparc’ta neler var?

* ArkiPARC 2013'te oturumlar sırasında sahnede sosyal medya duvarı olacak. Konuşmacılar ile dinleyiciler tüm paylaşımları buradan takip edecekler.

* ArkiPARC 2013 ziyaretçi ve katılımcıları film temalı "green box"ta fotoğraf çektirip bu anı ölümsüzleştirebilecek. Burada çekilen fotoğraflar aynı zamanda Instagram üzerinden de paylaşılacak.

* Etkinlik boyunca iki Instagram uzmanı fotoğraflar çekip sosyal medya duvarlarına yollayacak.

* Bağımsız sosyal medya sorumluları oturumlar ve etkinlik atmosferi hakkında yorumlarını #arkiparc hashtagi ile paylaşacak.

* Oturumların fotoğrafları anında ArkiPARC'ın Facebook sayfasında paylaşılacak.

* ArkiPARC 2013'teki standlar Foursquare'de olacak. Bu standlarda yer bildirimi yapanlar çeşitli sürprizlerle karşılaşacak.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI