16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaFırsat ProjeleriDreamlife Konutları 185 bin TL'den görücüye çıktı

Dreamlife Konutları 185 bin TL’den görücüye çıktı

İnt.Avrasya ve Reform İnşaat tarafından, mülkiyeti kendilerine ait toplam 4 bin metrekare arazi üzerine konumlanan Dreamlife Konutları eşsiz güzellikteki doğası ve İstanbul'un en temiz havasına sahip bölgesi Çekmeköy'de hayata geçiyor.
 
Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan 90 konutluk projede 1+1, 2+1 ve 3+1 normal kat daireler ile farklı büyüklükte bahçe ve çatı dublexleri yer alıyor. 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye bağlantısına çok yakın mesafedeki Dreamlife Konutları Çekmeköy'ün, ön talep sürecine yönelik avantajlı fırsatları Şubat ayı boyunca devam edecek.
 
 
Dreamlife Konutları, İstanbul'un en temiz havasına sahip Alemdağ'da ormanın yanı başında, şehir merkezine ve ana artellere erişimin çok kolay olduğu bir bölgede yer alıyor. Doğanın tazeleyeci gücü ile her yeni güne yenilenerek uyanma ayrıcalığı sunan projenin çerisinde; kapalı otopark, açık yüzme havuzu, spor sahaları, çocuk oyun alanları bulunuyor. Dreamlife Konutları Çekmeköy'ün Daire teslimleri 2016 yılı sonunda planlanıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE FIRSATLAR İÇİN TIKLAYIN

Eda ELİBOL/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI