16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerEnerji Borsası görücüye çıkıyor

Enerji Borsası görücüye çıkıyor

Sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık tarafından, 24-26 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirecek Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre konferansı ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın 26 Nisan Cuma günü Borsa İstanbul tarafından “Enerji Borsası” konulu bir oturum düzenlenecek. Bu oturumda yapılacak açıklamalar enerji sektörünün merakla beklediği Enerji Borsası’na ilişkin sorulara yanıt verecek.

Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Kemal Yılmaz’ın yöneteceği oturuma, Turcas Enerji CEO’su Batu Aksoy, Enerji Ticareti Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karahan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Arz Güvenliği Daire Başkanı Abdulkadir Ongun ve Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Danışmanı Bora Oruç konuşmacı olarak katılacak.

Oturum, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ICCI 2013 kapsamında Kırmızı Salon’da saat 10.00’da başlayacak.

Türkiye’nin bulunduğu coğrafyadaki en büyük ve en kapsamlı enerji fuarı ve konferansı olan ICCI 2013’te ulusal ve uluslararası en güçlü, en önemli enerji şirketleri yer alacak. Dünya enerjisi şirketlerinin kalbinin 3 gün boyunca İstanbul’da atmasını sağlayacak fuara 15 bin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Fuar ve konferansla ilgili ayrıntılı bilgi için:

www.icci.com.tr
  / www.b2bmeetings.icci.com.tr

www.facebook.com/ICCI.Turkey  / www.twitter.com/ICCI_Turkey

Rakamlarla ICCI 2013:

1994 yılından itibaren her yıl düzenlenen en istikrarlı ve en güvenilir etkinlik olan, ICCI 2013, bu yıl 19’uncu kez enerji sektörünün devlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

ICCI ilk yılında 10 katılımcı firma ile gerçekleştirilirken organizasyonun katılımcı firma sayısı geçtiğimiz yıl 302 firmaya ulaştı.

Etkinlik ilk yıl 200 ziyaretçiye ev sahipliği yaparken son yıllarda büyük bir artış sergiledi. ICCI, 2013 yılında 15 bin üzerinde ziyaretçi bekliyor.

Konferans bu yıl dördüncü defa B2B ikili görüşmelere ev sahipliği yapacak.

 250'ye yakın profesyonel konuşmacının katıldığı, teknik, bilimsel ve en güncel konuların ele alındığı konferansta 3 gün boyunca 5 salonda, 250 sunum gerçekleştirilecek ve her salonda simultane çeviri yapılacak.

ICCI; 1994 yılında 100 m²'lik bir alanda gerçekleştirilirken 2012 yılına gelindiğinde 12 bin m²'lik bir alana yayılan enerji sektörünün en büyük fuarı oldu.

www.icci.com.tr  uluslararası alandaki katılımcılarını bilgilendirmek için 12 farklı dilde yayınlanıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI