18 Eylül 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerErdoğan Bayraktar'dan bahar mesajı

Erdoğan Bayraktar’dan bahar mesajı


Bakan Bayraktar, Akçaabat ilçesine bağlı Akçaköy'deki parti teşkilat binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Ak Parti'nin sıradan bir siyasi kuruluş, siyasi bir parti olmadığını belirterek, "Bu teşkilatı, yapıyı kuran halkın kendisidir. Biz onun için millet eksenli bir patiyiz" diye konuştu.

Partilerinin milletin taleplerini, isteklerini rehber edindiğini vurgulayan Bakan Bayraktar, şöyle devam etti:

"Partimizi bu amaçla kurduk ve yolumuza devam ediyoruz. 10 yıldır istikrarı yürüten dünyada başka bir parti yok. Bu ülkeye, vatana, millete hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bahar geldi. Bahar barış getirsin, bahar barış çiçeklerini açsın, kalıcı ve ebedi bir barış olsun. Bunun için mücadele veriyoruz. Samimiyiz, gayretliyiz. Bir tek anamızın gözyaşı akmasın"

Türkiye'nin dünyanın en zor coğrafyasının merkezinde olduğunu belirten Bakan Bayraktar, "Türkiye bu coğrafyada gelişiyor, kalkınıyor. Bunu gerçekleştirmek çok zor'' dedi.

Bakan Bayraktar konuşmasının ardından teşkilat binasının kurdelesini Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve diğer katılımcılarla birlikte kesti.

Bakan Bayraktar, açılışa giderken Sera Gölü mevkisinde Yol kenarında kendisini bekleyen bir işletmenin sahibi ve çalışanlarının isteği üzerine, tesiste çay içti ve göl hakkında bilgi aldı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI