18 Eylül 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerPendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası koronavirüs kapsamında hasta...

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası koronavirüs kapsamında hasta kabulüne başladı

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Başıbüyük’teki ek hizmet binasında açılış öne çekilerek Kovid-19 pandemisi kapsamında koronavirüs hastalarının kabulü başladı.

181 bin 754 metrekare arsa içerisinde, 16 bin 500 metrekare oturum alanı ve 113 bin metrekare kapalı alana sahip olduğu belirtilen hastanede tek kişilik oda olmak üzere toplam 535 hasta yatağı, 62 acil servis müşahede yatağı, 60 üçüncü seviye ventilatörlü erişkin yoğun bakım yatağı, 9 yoğun bakım izolasyon odası, 195 poliklinik ve 29 ameliyathane bulunuyor.

Hastane, 827 adet sismik izolatör sayesinde deprem sırasında bile ameliyatları devam ettirebilme ve afet anlarında da 72 saate kadar eksiksiz ve kesintisiz sağlık hizmeti özelliği taşıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI