17 Ekim 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriNexonya’dan Sapanca’da yeni proje.. "Nefes Villaları"

Nexonya’dan Sapanca’da yeni proje.. “Nefes Villaları”

Malikane, Doğa Villa ve İkiz Villa konsepti bir arada..

Nexonya Nefes Sapanca projesi; 4 adet 10+3 tipinde Nefes Malikane ile 6 adet 6,5+2 ve 6 adet 4,5+1 özellikte Nefes Doğa Villa ve 30 adet 3,5+1 tipinde Nefes İkiz Villa’dan oluşuyor. Ayrıca projede kullanıcıların yararlanabileceği 1 sosyal tesis de yer alıyor.  Her model, kendi standartlarını ve konforunu içinde barındırarak farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Malikane, lüks ve ihtişamı ile öne çıkarken, Doğa Villa geniş alanları ve modern tasarımıyla kullanıcılara şık bir yaşam deneyimi sunuyor. İkiz Villa ise kullanıcılarına doğal çevreye uyumlu ve konforlu bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.

2024 yılının son çeyreğinde teslimi planlanan projede; yüzme havuzu, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, toplantı odası, açık otopark ve sosyal tesis bulunuyor. 7/24 güvenlik ve interkom sisteminin de yer aldığı proje, kullanıcılarına konfor sunacak.

Akıllı villa yapısıyla; otomatik ışıklandırma, iklim kontrolü ve güvenlik sistemleri gibi özellikler sayesinde yaşam alanları daha kullanışlı bir hale getiriliyor. Ayrıca enerji verimliliği sağlamak amacıyla akıllı villa sistemleri de projede kullanılıyor. Güvenlik konusunda da akıllı çözümler sunulurken, hareket algılama sensörleri, güvenlik kameraları ve uzaktan erişim özellikleriyle kullanıcılar evinide uzaktan kontrol edebiliyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI