17 Eylül 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerKablo ve cihaz değiştirmeye gerek kalmadan tüm evler akıllanacak!

Kablo ve cihaz değiştirmeye gerek kalmadan tüm evler akıllanacak!

Multitek, diyafon- interkom pazarında dinamikleri değiştirecek yeni ürünü DiafonBox’ı kamuoyuna sundu. Hem yazılımı hem de donanımı Multitek mühendisleri tarafından geliştirilen DiafonBox, diyafon sistemlerinde bir ilk olma özelliği taşıyor ve sektöründe çığır açıyor. Yeni ürün, apartman içi haberleşme sistemi bulunan her türlü konutun kablo ve cihaz değiştirmeye gerek kalmadan akıllı evlere dönüşmesini sağlıyor.

Multitek Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ece Demirkol “35 yıllık deneyime sahip bir Ar-Ge şirketi olarak, akıllı ev pazarında kendi donanım ve yazılım mühendislerimizle çok önemli bir değişime imza attık. İlk etapta 250 bin konutun dönüşümüne imza atmayı hedefliyoruz’’ şeklinde konuştu.

Multitek Yönetim Kurulu Üyesi Erman Demirkol ise akıllı interkom pazarında Multitek’in Türkiye’de pazar lideri olduğunu belirterek “DiafonBox ihracatımıza da büyük katkı sağlayacak. Özellikle Avrupa pazarında büyük ilgi görmesini bekliyoruz. Çünkü orada konut stoğu oldukça eski ancak akıllı ev sistemlerine olan talep artıyor. DiafonBox şu anda bu ihtiyacı karşılayacak en iyi ürün.’’ dedi.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI