18 Eylül 2024 Çarşamba
Ana SayfaManşetKentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı'nın 4. kuruluş yıldönümü kutlandı.. KENTSEV Başkanı Dr....

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı’nın 4. kuruluş yıldönümü kutlandı.. KENTSEV Başkanı Dr. Haldun Ersen oldu..

14 Eylül 2020 yılında kurulan Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının, 14 Eylül 2024 tarihinde Radisson Collection Vadi İstanbul Otelde Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı ve 4. Kuruluş yıldönümü kutlandı. Vakıf Kurucuları, Mütevelli Heyeti Üyeleri ve Genç Kentsev’ liler ile birlikte yapılan toplantı ve kutlamaya Türkiye’nin dört bir köşesinden çok sayıda Kentsev üyesi katıldı.

KENTSEV’in yeni Başkanı Dr. Haldun Ersen oldu

2022 yılından bu yana Vakfın Başkan Vekilliğini yürüten Dr. Haldun Ersen Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 2 dönemdir Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Haluk Sur ise Vakfın Onursal Başkanı oldu.

Vakfın yeni Yönetim Kurulunda; Ali Kemal Şahinsoy, Pervin Kınık, Dr. Av. Ali Yüksel, Dr. Gözde Köseoğlu, Gökhan Çetinsaya, Erol Dalgıç gibi çok önemli isimler yer aldı.

Vakfın yeni dönemde İl Temsilcileri ise; Duygu Bircan Alaçamlı – Samsun, Tuğçe Altınkilit – İzmir, Dr. Abdullah Karadağ – Elazığ, Eren Adıgüzel – Ankara, Büşra Karabulut Baburhan – Bursa oldular.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI