13 Ekim 2024 Pazar
Ana SayfaManşetArtaş İnşaat 6 projesinde teslimlere başladı..

Artaş İnşaat 6 projesinde teslimlere başladı..

Artaş Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve “Avrupa Konutları” markalı nitelikli gayrimenkul projeleriyle tanınan Artaş İnşaat, 2024 yılı içinde; biri sanayi ve beşi de konut+ticari olmak üzere toplam 6 projesinde teslimlere başladı.

“YILIN SÖZÜ ARTAŞ’TAN.. 1 YILDA 6 PROJE TESLİM EDİYORUZ” mottosuyla gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yarım asra yakın bir süredir faaliyetlerini sürdürdüklerini ve bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

“Her zaman olduğu gibi Artaş İnşaat olarak verdiğimiz sözü tutuyor ve bu yılın Mart ayında söylediğimiz gibi 2024 yılı içerisinde 821 bin metrekare büyüklüğe sahip 6 projemizi teslim ediyoruz.

Avrupa Konutları Saklıvadi, Avrupa Konutları Esentepe ve Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi projelerimizi tamamlayıp teslimlerine başladık. Yılın sonuna kadar da Avrupa Konutları Yenimahalle, Avrupa Konutları Ata ve Avrupa Residence Yamanevler projelerini teslim edeceğiz.

Artaş İnşaat olarak Türkiye’nin konut markası haline gelen Avrupa Konutları’yla binlerce aileyi ev sahibi yaptık, bu evlerdeki mutluluklarına, konforlarına şahit olduk. Kalite, Güven, Memnuniyet üçgeninde verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk, sahip olduğumuz ilke ve değerlerden asla vazgeçmedik. Müşterilerimizin mutluğunu her zaman ön planda tutarak, onların ihtiyaçları ve taleplerini dinleyerek ilerledik. Bize güvenip ev alan, yatırım yapan her bir insanımıza estetik, konforlu, doğayla uyumlu yaşam alanları sunarken, önemli kazançlar elde etmelerine de vesile olduk. Artaş İnşaat olarak peyzaj alanları, sosyal donatıları, site yönetimleri ile huzurlu yaşam alanları sunarken, Avrupa Konutları markasıyla erken teslim ve satış sonrası destek gibi süreçlerle konutta marka kavramını sektör ve konut alıcısıyla buluşturmaya, yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz.”

Artaş İnşaat, 6 projesini “söz verdiği gibi” 2024 yılında teslim ediyor..

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI