13 Ekim 2024 Pazar
Ana SayfaManşetPolat Holding'in Macaristan'daki yatırımları ve hedefteki yeni ülkeler....

Polat Holding’in Macaristan’daki yatırımları ve hedefteki yeni ülkeler….

Polat Holding’in yurt dışındaki yatırımlarıyla ilgili bilgiler veren Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Kaan Yücel, Macaristan’daki projeleri ve Avrupa’da gayrimenkul projeleri geliştirmek istedikleri yeni şehirleri Ekonomi gazetesi yazarı Sadi Özdemir’e anlattı.

Kaan Yücel açıklamalarında şunları söyledi:

İlk yurt dışı gayrimenkul projemiz Duna Pearl’ü 75 milyon Euro yatırım ile Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de hayata geçirdik. Yaklaşık 45 bin metrekarelik alanda konut, otel ve mağazalardan oluşan altın LEED sertifikalı bu projemizde, 193 dairenin yanı sıra Four Points by Sheraton Oteli de bulunuyor. 2023’te Macaristan’da yılın Gayrimenkul Projesi seçildi.

Budapeşte’deki diğer projemiz City Pearl ise 1800 konutu ile Macaristan’ın en büyük Kentsel dönüşüm projesi oluyor. Özaltın Holding, Nurol Holding ortaklığı ile 250 bin metrekarelik bir alanda 300 milyon Euro yatırımla hayata geçiriyoruz. İlk etap teslimlerini yıl bitmeden yapmaya hazırlanıyoruz.

Budapeşte’deki en yeni projemiz de Dohany Caddesi’nde hayata geçiyor. 76 milyon Euro’luk bu projemizle Macaristan’daki Gayrimenkul yatırımımızın toplamı 450 milyon Euro’nun üzerine çıkacak.

Şimdi Avrupa’nın başka şehirlerine de projeler yapmak istiyoruz. Bir süredir Hamburg, Berlin, Atina, Belgrad gibi şehirlerdeki potansiyeller ile ilgileniyoruz. Yeni dönemde bu şehirlerde de projeler hayata geçirmeyi planlıyoruz.”

Kaan Yücel

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI