15 Ekim 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriSavur GYO'nun ilk konut projesi İV Kandilli'de ön satışlar başladı..

Savur GYO’nun ilk konut projesi İV Kandilli’de ön satışlar başladı..

Savur Group bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Savur GYO’nun ilk konut projesi olma özelliği taşıyan, 7 kasım tarihinde gerçekleştirilecek lansman etkinliğiyle yatırımcılara ve sektör temsilcilerine tanıtılacak olan İV Kandilli’de ön satışlar başladı.

48 ay vade imkanıyla konut alıcısının beğenisine sunulan İV Kandilli, İstanbul’un ve boğazın tüm güzelliklerinin bir arada yaşandığı, kentin en eski semtlerinden biri olan Kandilli’de hayata geçiriliyor.

8 bin metrekare arsa üzerinde 96 konuttan oluşan İV Kandilli’de büyüklükleri 123 metrekare ile 392 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projenin tasarımı, Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofislerinden Mental Design Works’ten Mimar Salih Çıkman imzasını taşıyor.

Tüm araç trafiği ve otopark alanlarının yer altına alınması sayesinde, hem güvenli hem de huzurlu bir yaşam alanı vadeden projenin ortak donatı alanları arasında yüzme havuzu, fitness alanı, basketbol sahası, cafe-lounge ve çocuk oyun alanı yer alıyor.

Sakinlerine yemyeşil korular ve parklarla çevrili, sahile yakın, deniz ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan IV Kandilli, özgün peyzaj tasarımıyla su yollarını ağaçların yeşiliyle buluşturuyor.

Anadolu Yakası’nın boğaz hattında, her iki köprüye 5 kilometrelik mesafedeki konumuyla İstanbul’un her noktasına kolay ulaşım imkanı sunan İV Kandilli, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’ne çok yakın mesafede yer alıyor. Proje; Kuleli Askeri Lisesi’ne 1.9 kilometre, Çengelköy merkeze ise yaklaşık 2.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI