18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriDAP Yeni Levent Modern'de vade farksız 24 ay taksit..

DAP Yeni Levent Modern’de vade farksız 24 ay taksit..

Emlak Konut güvencesi ve DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonuyla hayata geçen Yeni Levent’in ikinci etabı Yeni Levent Modern, ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. DAP Gayrimenkul Geliştirme bünyesinde oluşturulan kampanyaya katılanlar, peşin fiyatına vade farksız 24 ay taksitli sabit ödeme imkanıyla, hem İstanbul’un merkezinde hem de yeşil bir çevrede yaşama fırsatı yakalıyor.

DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle geliştirdiği Yeni Levent Modern’de tarihi bir kampanyaya imza attı. Yeni kampanyada konut yatırımını erteleyenlere firma bünyesinde vade farksız, 24 ay vade’ seçeneği sunuluyor.

DİLEYENE FİRMA BÜNYESİNDE DİLEYENE BANKA KREDİSİYLE

DAP Gayrimenkul Geliştirme yeni kampanyasıyla, doğadan kopmadan bir şehir hayatı arzulayanlara kaçırılmayacak bir fırsat kapısı aralıyor. Kampanyada, yüzde 25’i peşin olmak üzere peşin fiyatına vade farksız 24 ay vadeli sabit taksit imkânı yer alıyor. Söz konusu kampanyanın yanı sıra Yeni Levent Modern’den ev almak isteyenler 120 aya kadar varan vadelerle banka kredisinden yararlanma olanağı da var.

GAYRİMENKUL YATIRIMINI ERTELEYENLER İÇİN FIRSAT

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Yeni Levent Modern’de İstanbul’u doyasıya yaşarken, şehirden kopmadan, doğanın tüm nimetlerinden yararlanmak isteyenlere özel bir fırsat sunduklarını söyledi.

Ziya Yılmaz, “DAP’ın üstün mühendislik ve mimari çözümleriyle hayata geçen projemiz, İstanbul’a yıllar sonrası için bile model olabilecek bir anlayışla yükseliyor. Şehrin tam merkezinde ve doğanın içinde yaşama fırsatı sunduğumuz Yeni Levent Modern’de başlattığımız bu kampanya gayrimenkul yatırımını erteleyenler için çok özel bir fırsat olacak.” ifadelerini kullandı.

PROJEDEN TEM’E BAĞLANTI

DAP vizyonuyla hayata geçen proje; Türkiye’nin en büyük şirketlerinin genel merkezlerine, İstinye Park, Kanyon, Akmerkez ve Zorlu AVM gibi alışveriş merkezlerine, İTÜ ve Boğaziçi gibi eğitim kurumlarının yanı sıra, Maslak Acıbadem hastanesine yaklaşık 10 dakika mesafede yer alıyor. Kent-doğa ayrımını ortadan kaldıran Yeni Levent projesi; Büyükdere Caddesi ile Levent, Etiler, Şişli ve Boğaz hattının merkezinde konumlanıyor. Ayrıca proje içinde TEM otoyoluna direkt ulaşım, zamandan tasarruf kolaylığı da sunuyor.

Hem doğadan hem de İstanbul’un köklü semtlerinden Levent’in tarihinden ilham alınarak  tasarlanan Yeni Levent Modern, tüm bu özellikleriyle, yeni dünyanın örnek yaşam alanı olarak öne çıkıyor. Projede; 53 bin metrekarelik konut ve 12 bin metrekarelik okul alanı bulunuyor.

KÜLTÜR, SANAT VE LÜKS RESTORANLARA BİR ADIM MESAFEDE

Modern sanatın en güzel örneklerinin bulunduğu sanat galerileri ve müzelerin hemen yanı başında bulunan Yeni Levent Modern, kültür-sanat ve performans merkezlerinin sürekli güncellenen programlarına kolaylıkla ulaşım imkânı sunuyor. Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetler sunan birbirinden güzel restoran, kafe ve eğlence mekânlarının tam ortasında bulunan proje, lokasyonuyla sakinlerinin gastronomik yolculuklarına ‘bir adım’da ulaşmasını sağlıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI