16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerEvlerine 11 ay erken sahip oldular

Evlerine 11 ay erken sahip oldular

Yorum İstanbul Evlerinde daire sahipleri aileleri  ve yakınları ile site sosyal tesislerinde gerçekleşen brunch  etkinliğinde keyifli saatler geçirerek komşuları ile tanıştılar.

Yorum Istanbullu aileler brunch etkinliğinde Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile tanışırken çocukları da spor etkinliklerinde Mili Basketbolcu Kerem Tunçeri, Dusk Savanovic, Vlado Illevski ve  milli tenisçi Ergün Zorlu ile  unutulmaz anlar yaşadılar. Basketbol, tenis ve golf etkinlikleri ile spor dolu saatler ardından  Kerem Tunçeri,Dusk Savanovic, Vlado Illevskiminikler için basketbol topu ve  forma  imzaladılar.

Aralık ayında bahar havasını yaşatan, yaklaşık 400 farklı  çeşit bitki çeşidinin arasında rengarenk çiçeklerle canlı latin, caz ve soul müzik eşliğinde  güzel bir pazar gününü hoş bir atmosferde yaşayan Yorum Istanbul sakinleri hep birlikte güzel vakit geçirdiler.

Daire teslimleri Kasım ayında başladı

Yorum Istanbul Evleri’nde , kalan sınırlı sayıdaki daireler kaliteli yaşamı tercih edenlere cazip fırsatlar sunuyor. Evlerini keyifle döşemek isteyenlere, Mudo’dan  Mudo Gift Card ve Teknosa’dan hediye çeki veren Yorum Istanbul,  aidat ödememe seçeneğinden faydalanmak isteyenlere ” 3 Yıl aidat yok” kampanyasını sunuyor.

Istanbul’un tam merkezi

İki dakikalık yürüme  mesafesinde bulunan metro istasyonu ile TEM ve E5 bağlantı yollarının sağladığı kolay ulaşım avantajlarının yanı sıra, İstanbul’un en can alıcı noktaları olan, Atatürk Havalimanına 9 km., Yenikapı İskelesine 7 km., FSM Köprüsü, Maslak, İkitelli Olimpiyat Stadına 11 km., Taksim’e 8 km. ve Eminönü’ne 7 km. mesafede bulunan Yorum İstanbul, tam şehrin kalbinde yer alıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI