16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriBulut İnşaat ev sahibi olamayanların yüzünü güldürüyor

Bulut İnşaat ev sahibi olamayanların yüzünü güldürüyor

 

Bulut İnşaat'ta %15 indirimler ağustos ayında başlıyor!

Gayrimenkul sektirönün yükselen markalarından Bulut İnşaat Esenyurtta'ki Eviva projeleriyle dikkat çekiyor

Evviva’ların sahiplerine tesliminin başladığını belirten Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut; “ Esenyurt’taki Evviva projelerimizden Evviva Residence projesini tamamladık ve 2011 yılının sonunda anahtar teslimini yaptık. 2012 yılında Evviva Yaşam Merkezi ve Evviva İnci, 2013 yılında Evviva Gümüş City ve Evviva Home, 2014 yılında da Evviva Tower’ı ev sahiplerine teslim ediyor olacağız. Projelerimizi özellikle kalite, güvenilirlik ve yaşam konforunu ön planda düşünerek tasarladık. Yeni projelerimizde de ev sahibi olmak isteyenlere yaşam konforunu yükseltecek proje seçenekleri sunacağız” dedi.

Bu projenin ardından Kıbrıs projeleriyle bölge turizmine hareket kazandıran Bulut İnşaat, önümüzdeki iki yıl içinde İstanbul’daki tüm projelerini ev sahipleriyle buluşturacak.

Bulut İnşaat'ın yeni indirm kampanyası ile ev sahibi olmak daha cazip!

Bulut İnşaat’ın, Evviva Projeleri’nde zemin etüdü ve statik hesapları uzmanlarca hesaplandı ve proje son deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlandı.

Bir çok sosyal alanı içerisinden barındıran Evviva Projelerinde; Fin Hamamı’ndan spor salonuna, çocuk parkından yürüyüş alanlarına kadar birçok sosyal alan bulunuyor. Engellileri de düşünen Bulut İnşaat projelerinden bazılarının ortak alanlarını engelli kişilerin kullanımına uygun şekilde tasarladı. T

Tüm binaya özel çocuk oyun parkı, fitness center, sauna, kafeterya, yürüyüş ve bisiklet alanı, 7/24 resepsiyon hizmeti, daireye özel kapalı otopark ile ev sahipleri için eşi bulunmaz bir yaşam kalitesi sunuyor. Bunların yanında projelerde, özel amaçlı toplantı salonu da bulunuyor.

Bulut İnşaat'ın projelerinde; lobi, güvenlik görevlileri ve bina çevresindeki belirli noktalarda kameralı güvenlik sistemiyle 24 saat koruma sağlanıyor.

Ayrıca projeler TEM ve E-5 karayollarına, Atatürk Havalimanı’na ve fuar merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor.



 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI