16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut Projeleriİstanbul’un incisi Sea Pearl Ataköy

İstanbul’un incisi Sea Pearl Ataköy

Bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında yaptığı nitelikli projelerle sektördeki önemli yerini koruyan Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul’le birlikte Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Sea Pearl Ataköy projesi, sakinlerine denizle iç içe bir yaşam sunuyor. 

İki etap halinde yükselen Ataköy projesinin 631 adet konuttan meydana gelen ilk etabı satışa sunuldu. 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişen 1+1'den 4.5+1'e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor.

53 bin 900 metrekare inşaat alanına Sea Pearl Ataköy projesi, 132 bin 955 metrekare satılabilir alana, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip . 

Tüm beklendileri karşılayan proje

 SeaPearl Ataköy farklı  mimari yapısıyla dikkat çekiyor. Her türlü detayın düşünüldüğü yaşam alanları, titizlikle tasarlanan balkon ve yemyeşil terasları, estetik görünüme sahip bloklarıyla proje, prestij sahiplerinin tüm beklentilerini karşılıyor. 

"Bazıları ihtişamı sever, bazıları ihtişamlı yaşar" 

"Bazıları ihtişamı sever, bazıları ihtişamlı yaşar" sloganıyla  satışa sunulan projede; ocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları, her bloğun kullanımına özel 150 ila 200 metrekare arasında değişen fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları,  biyolojik gölet, seyir adası ve barok stilinde bahçeler bulunuyor.

Sea Pearl Ataköy nerede?

Teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülen Sea Pearl Ataköy projesi FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, Atatürk Havaalanı'na 2 kilometre ve Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre, Alışveriş Merkezi ve hastanelere yakın mesafede konumlanıyor.

 Sea Pearl Ataköy'de fiyatlar

 Sea Pearl Ataköy projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 200 dolardan başlangıç gösteriyor.  ödeme planı kapsamında yüde 10 peşinat veriliyor. Projede 3., 12. ve 24. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme yapılıyor. Kalan yüzde 60'lık tutar 36 ay 0 faizle vadelendirilebiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
364 YAZI